Складські меблі від Експертів

Складські меблі від Експертів

На сайті в каталозі з’явилася нова категорія продукції Експерт – Складські меблі

Меблі металеві для складу повністю виготовлені зі сталі, витримують значні навантаження та мають тривалий строк експлуатації. Використовуються складські меблі для облаштування приміщень для зберігання та сортування товарів, продуктів, зразків, тощо.

Серед асортименту: складські стелажі, столи пакувальні, вантажні візки, шафи для документів, меблі для роздягальні і таке інше. 

Про столи пакувальні ми вже детально писали тут – стіл комплектувальника. Тож, детальніше поговоримо про стелажі для складу.

Стелаж металевий, стелаж поличний, стелажні системи

Стелажі розрізняються за типом каркасу та матеріалом виготовлення. Є металеві стелажі розбірні та стелажі на зварному каркасі. Стелажі можна монтувати між собою в стелажні системи.

Розбірні металеві стелажі в комплекті мають 4 стійки та 5-6 полиць, болтове кріплення. Полиці можна регулювати з кроком в 60 мм та встановлювати за зручністю на необхідній висоті. Стелажні полиці витримують навантаження в 100-150 кг в залежності від довжини стелажа. Загальне навантаження на стелаж – 800 кг.

Виготовляється стелаж розбірний зі сталі з порошковим покриттям або зі сталі оцинкованої для захисту металу від корозії, додаткової міцності, хімічної та механічної стійкості. Стелаж зручний в транспортуванні та легко збирається.

Стелаж поличний являє собою конструкцію зі зварного каркасу з металевих труб з порошковим покриттям та жорстко закріпленими 5 полицями. Передбачено регулювання стелажу за рівнем підлоги. Витримує стелаж на зварному каркасі більше загальне навантаження – до 1200 кг

Полиці в залежності від умов експлуатації можуть бути виготовлені з ламінованої ДСП або зі сталі, покритої полімерною фарбою з текстурою шагрень (апельсинова кірка).

Візок для перевезень, візок платформний

Допоміжним елементом в роботі на складі звичайно є вантажний візок.

Візок вантажний виготовляється зі сталевих труб, має ручку для пересування, металеву платформу та встановлений на прогумовані колеса. Для фіксування руху передні колеса в візку зі стопором

Моделі візків вантажних теж можуть бути різними. На платформу можна встановити гумове покриття, або зробити додаткові борти для запобігання падіння вантажів з візка.

Індивідуальні проекти, власні розробки

Власне виробництво дозволяє виготовляти різні вироби з металу спеціального призначення. Тож, за запитом можемо розробити та реалізувати проекти індивідуального облаштування приміщень для ефективного функціонування складів, складських приміщень, сховищ, тощо. 

Команда експертів складається з великого штату різних фахівців: конструкторів, технологів, проектантів, сервісників, збирачів, зварювальників, робітників та звісно менеджерів, логістів, спеціалістів з постачання, інших професійних працівників. Кожне замовлення ретельно обробляється, кожний виріб проходить жорсткий контроль якості, кожний проект реалізується в супроводі та під пильним наглядом експертів.

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.