Прилад для контролю розчинів на механічні включення

Прилад для контролю розчинів на механічні включення

Фармако-технологічні випробування є необхідним етапом у процесі розробки нових лікарських засобів. Одним із ключових аспектів цього процесу є визначення ступеня чистоти та якості препарату, включаючи виявлення видимих частинок, механічних включень.

Механічні включення складаються з рухомих нерозчинних речовин, за винятком бульбашок газу, що ненавмисно присутні в рідких препаратах. Для їх виявлення Експерт пропонує спеціальний Прилад для контролю механічних включень в ампулах

Прилад призначений для контролю ін'єкційних розчинів на механічні включення в фармацевтичних виробництвах. Розроблений відповідно до Європейської Фармакопеї (2.9.20 Ph.Eur./ДФУ 2.0), стаття - "Визначення механічних включень: видимі частки". У пристрої є два рівня освітленості: 2000/3750 Лк.

Контроль здійснюється візуально в білому світі на чорному і білому тлі. Ампули або флакони плавно обертають, уникаючи утворення повітряних бульбашок, і переглядають протягом близько 5 секунд перед білим екраном. Повторюють перевірку перед чорним екраном. Відмічають наявність будь-яких частинок.

Це випробування призначене для надання простої методики візуального оцінювання якості рідких препаратів, якщо потрібно, після відновлення, щодо видимих частинок.

Обладнання для виявлення видимих частинок складається з пристрою для перегляду, що має:

  • Чорний матовий екран потрібного розміру, розміщений у вертикальному положенні.
  • Білий матовий екран потрібного розміру, розміщений у вертикальному положенні поряд із чорним екраном.
  • Білий матовий екран потрібного розміру, розміщений у горизонтальному положенні поряд із першими двома екранами.
  • Плафон, споряджений належним закритим джерелом денного світла з належним розсіювачем світла (відповідне світлодіодне джерело світла).

Корпус прилада для контролю розчинів на механічні включення - металевий, пофарбований епокси-поліефірною порошковою фарбою білого кольору з матовою текстурою.

Світильник поворотний. 

Споживана потужність 220, 60Вт. 

Лампи лінійні LED, кожна по 10 Вт, колір освітілення ламп – яскраво-білий, денний (6400К).

Регулювання освітлення 10/20 Вт за рахунок вмикання 1 лампи, або 2 разом.

Габарити (ДхГхВ), мм: 800х400х800.

Для замовлення відправте форму з контактами на сайті (див. нижче) або зверніться за номером телефона +38 044 364 42 42.

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.