Сушка електрична для лабораторного посуду

Сушка електрична для лабораторного посуду

Електросушилка лабораторного посуду дозволяє швидко просушити колби, пробірки та інше лабораторне начиння. Завдяки нагнітанню теплого повітря через спеціальні трубчасті опори лабораторний посуд сушиться інтенсивно і безпечно. 

Всі деталі виробу, які можуть контактувати з водою, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304. Корпус сушки додатково покритий шаром спеціальної полімерної фарби. Тобто сушилка електрична має посилений захист від корозії, іржавіння, а отже, і підвищений термін експлуатації.

Передбачено два варіанти встановлення: може використовуватись сушка електрична як на столі, так і з монтажем на стіну. Настільне розміщення має додаткову опцію: три положення куту нахилу. Це дозволяє підлаштувати сушку під вільний простір або під габарити лабораторного посуду.

Також, для зручності розташування лабораторного посуду, трубчасті опори – знімні. Діаметри та кількість опор: 12 мм (38 шт), 6 мм (15 шт).

У нижній частині сушилка електрична має лоток для збирання води. Лоток теж обдувається теплим повітрям, таким чином, вода випаровується, а не накопичується.

Потужність нагріву регулюється плавно в діапазоні 150-750 Вт. Робоча температура: 30-60 °С. 

Сушити лабораторний посуд за допомогою електро сушки від Експертів швидко, ефективно та максимально зручно.

Більше фото в каталозі - сушка електрична лабораторна

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.