Спеціальні меблі з нержавіючої сталі AISI-304

Спеціальні меблі з нержавіючої сталі AISI-304

Меблі з нержавіючої сталі AISI-304 Експерт, окрім лабораторій, часто замовляють для кухонь на підприємствах різних галузей.

Однією з найбільших переваг спеціальних меблів з нержавіючої сталі є легкий догляд та очищення. Меблі з нержавіючої сталі мають гладку безшовну поверхню, не піддаються корозії, не поглинають запахи та не вбирають жир. Це забезпечує їх гігієнічність та стерильність, унеможливлює накопичення бруду, бактерій та мікроорганізмів.

Не менш важливим фактором меблів з нержавіючої сталі є високий рівень безпеки та надійності. Вони мають високу стійкість до високих температур, міцні та ударостійкі, а тому, довговічні.

Меблі з нержавіючої сталі AISI-304 – ідеальний вибір для використання в середовищах з високими температурами та підвищеною вологістю. Асортимент продукції включає столи, шафи, полиці, мийки, тумби, стелажі, візки, тощо.

Також, Експерт пропонує меблі з нержавіючої сталі AISI-304 за індивідуальним замовленням. Можна виготовити меблі різної форми, розміру та дизайну, розроблені спеціально під Ваш проєкт.

Узагалі, нержавіюча сталь AISI-304 є високоякісним та універсальним матеріалом, меблі з якого знайшли своє застосування в різних галузях, включаючи будівництво, медицину, харчову та хімічну промисловість. Меблі з нержавійки – це надійне та практичне рішення.

Додаємо деякі фото з реалізованих проєктів для перегляду. Замовити можна, відправивши заявку на сайті, або за телефоном +38 044 364 42 42.

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.