Експерту 20 років!

Експерту 20 років!

Сьогодні ми святкуємо 20 років! 20 років ЕКСПЕРТності у виробництві спеціалізованих меблів для лабораторій різного профілю. 20 років наполегливої професійної роботи, що привели нас до лідерства на українському ринку. Те, ким ми зараз є – це результат відданості своїй справі великої команди фахівців

Наприклад, наші продакт-спеціалісти. Більшість з них створює проекти лабораторій вже більше 10 років! Вони повністю занурені в специфіку, досконало володіють продуктом (а це 5 тис. артикулів), знають можливості виробництва та всі тонкості, нюанси побудови лабораторій в кожній конкретній сфері. Продакти готують проект лабораторії від власних замірів голих стін до розробки індивідуальних нестандартних рішень, і супроводжують його втілення до початку роботи лабораторії.

І так відповідально працює кожен ЕКСПЕРТ в ланцюжку від виробництва до реалізації проекту. Бо Експерт це також про успішну взаємодію

Так, проект лабораторії не може бути виконаний без конструкторів та технологів, які працюють над кожною моделлю, щоб вона була виготовлена максимально якісно та належним чином зібрана. Виробничий відділ (а це фахівці метало та деревообробки, зварювальники, шліфувальники, фарбувальники, комплектувальники) не зможе виготовити замовлення без необхідної кількості спеціалізованих матеріалів та спеціальних комплектуючих, що забезпечує відділ постачання. Готові меблі не стануть лабораторією без монтажу сервісною службою окремих виробів в єдиний цілісний робочий простір. І так далі. 

20 років тому ми почали виготовляти лабораторні меблі. За цей час компанія виросла, виробництво не раз модернізувалося, збільшилося у рази. Ми не стоїмо на місці і продовжуємо розвиватися, щоб не тільки задовольняти потреби та особливі вимоги лабораторного бізнесу, але й передбачати їх.

І це можливо, бо ЕКСПЕРТи – це люди, не тільки професійно підготовлені, але й захоплені своєю справою. Нас всіх мотивує розвиток. І звісно, задоволені клієнти.

Побудова партнерських взаємовідносин – сповідуваний принцип нашої роботи не тільки в колективі, але й за його межами. Працюємо на взаємовигідний результат задля розвитку наших компаній, країни в цілому і для побудови безпечного сучасного суспільства для кожного.

Зняли невеличке відео, щоб показати Експертів, подякувати за роботу та привітати зі святом! Приємного перегляду!

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.