Шафа для хроматографічних колонок

Шафа для хроматографічних колонок

Лабораторні шафи для зберігання Експерт доповнилися шафою для рідинних хроматографічних колонок власного виробництва.

В основі шафи - розбірна конструкція, виготовлена з листової сталі пофарбованої епоксі-поліефірною порошковою фарбою яскравого червоного кольору.

Комплектація шафи для хроматографічних колонок:

  • Шафа обладнана п'ятьма повністю висувними шухлядами з ручками і рамками для етикеток. Це дозволяє зручно організовувати зберігання та транспортування колонок, підтримувати легкий доступ до них.
  • Кожна шухляда має вкладки з поролону розміром 235х375х40 мм з вирізами під колонки. Завдяки цьому, хроматографічні колонки можна безпечно розміщувати в шафі, запобігаючи їх пошкодженню від ударів, вібрацій та інших руйнівних впливів.
  • Шафа оснащена центральним замком, що забезпечує захист колонок від несанкціонованого доступу.

Шафа має компактні розміри (ДхГхВ: 285х400(440)х365 мм) для ефективного використання простору лабораторії, дозволяє зберігати більшу кількість колонок на обмеженій площі.

Шафа для зберігання хроматографічних колонок – функціональна модель для організації та захисту цінних зразків в лабораторії. За допомогою цієї шафи, лабораторії можуть забезпечувати оптимальні умови зберігання хроматографічних колонок, підтримуючи їх якість і продуктивність на високому рівні. 

Переваги шафи для колонок ВЕРХ:

  1. Велика ємність: може зберігати до 30 колонок для ВЕРХ (рідинної хроматографії) у надійних ящиках з формованим 6-позиційним лотком. 

  2. Універсальність: може вміщувати стовпчики різної довжини - до 30 см, а також стовпчики довжиною 5 см, 12,5 см, 15 см і 25 см. 

  3. Можливість штабелювання: може штабелюватися, що дозволяє розміщувати кілька шаф одна на одну. 

Ці переваги роблять нову шафу для хроматографічних колонок практичним і надійним рішенням для лабораторій. Вона дозволяє зберігати колонки безпечно, організовано і зручно, підтримуючи високу ефективність лабораторних процесів.

За запитом габарити, комплектація, колір металу можуть бути змінені. Замовити можна за телефоном +380 44 364 42 42 або заповнивши форму на сайті (див. нижче).

Довірте свою лабораторію Експертам!

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.