Лабораторні меблі в індивідуальному дизайні

Лабораторні меблі в індивідуальному дизайні

Експерт завжди допомагає Клієнтам знайти ідеальне рішення для лабораторії. Ми виготовляємо якісні та надійні лабораторні меблі, які відповідають всім сучасним вимогам та стандартам. 

Окрім індивідуальних конструкторських рішень, ми можемо запропонувати унікальний дизайн меблів для лабораторії в Ваших корпоративних кольорах. Для цього треба обрати колір або кольори в системі RAL, а наші продакт-спеціалісти запропонують варіанти дизайну.

Система RAL є міжнародно визнаною системою визначення кольорів для фарб та покриттів. Кожен колір в цій системі має свій унікальний номер, який використовується для точного відтворення кольору при нанесенні порошкової фарби. 

Наш стандартний колір порошкової фарби - RAL 7035 світло-сірий з текстурою апельсинової кірки (шагрень).

Порошкова фарба для металу надає металевим меблям високу стійкість до зносу, корозії та різних хімічних речовин, які зазвичай зустрічаються в лабораторних умовах. А текстурована поверхня шагрень надає меблям додаткового захисту від подряпин та слідів використання, а також забезпечує їм привабливий зовнішній вигляд.

За допомогою порошкової фарби та системи кольорів RAL можна створювати унікальний дизайн меблів та надавати їм особливої ідентичності.

Кілька реалізованих проєктів лабораторних меблів в корпоративних кольорах на фото нижче.

Довірте свою лабораторію Експертам!

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.