Лабораторні раковини

Лабораторні раковини

Спеціальні столи з раковинами використовуються в лабораторіях для миття різноманітного лабораторного посуду. Звичайно, і поверхня столу, і раковина, і змішувач, і проти-проливний бортик зроблені зі спеціальних хімічно-стійких матеріалів.

Хотіли би сьогодні розглянути характеристики раковин, які ми використовуємо, при виробництві столів-мийок Експерт.

Раковина з поліпропілену, Polysink, Італія

Характеристики та переваги раковин з поліпропілену:

  • Підвищена стійкість до кислот та лугів, стійкість до корозії, висока механічна міцність та еластичність робить поліпропілен PP ідеальним для використання в хімічних лабораторіях
  • Раковини з поліпропілену, отримані шляхом лиття під тиском, мають гладку поверхню, однакову товщину у всіх точках виробу, включаючи кути, не мають зварювальних та стикувальних місць. Все це знижує можливість накопичення забруднень, полегшує процес санітарної обробки та гарантує збереження гігієни в лабораторії.
  • Елегантний італійський дизайн, білий матований колір раковини забезпечує чудовий естетичний ефект.
  • Відзначається легкістю, простотою монтажу та амортизаційною стійкістю (glass-friendly).
  • Експерт використовує поліпропіленову раковину з внутрішніми габаритними розмірами 400х400х300 мм, а також суцільнолиту стільницю (600 мм / 1200 мм) з раковиною (400х500х325 мм) та протипроливним бортиком з поліпропілену. 
  • Вбудовується у всі типи стільниць крім Durcon та нержавіючої сталі. В стільниці з HPL-пластику та штучного кварцового каменю встановлюється в накладку.

Раковина з епоксидного композиту, Durcon, США

Характеристики та переваги раковин з полімерного композиту:

  • Має монолітну непористу структуру, не набухає, не розшаровується. На функціональному рівні непориста поверхня полегшує очищення та догляд, а монолітна композиція забезпечує однакову хімічну стійкість по всьому виробу. 
  • Стійка до пошкоджень, викликаних впливом хімічних речовин, а також, до подряпин, пошкоджень, ударів. Цей матеріал – високої щільності, що також допомагає гасити вібрацію. 
  • Епоксидний композит має ще одну особливу перевагу – термостійкість, стійкість до тепла та полум’я, матеріал самозгасаючий.
  • Підходить для використання в лабораторних приміщеннях, де тестуються продукти харчування. Може використовуватися в школах та медичних закладах.
  • Колір темно-сірий, встановлюється в стільницю з полімерного композита Durcon з бортиком, а також в усі види інших стільниць (крім нержавійки) в рівень. Протипроливний бортик з цього ж матеріалу можна встановити по периметру стільниці з пластику, каменю або Дюркона.
  • Експерт використовує раковини з епоксидного композиту з внутрішніми габаритними розмірами 450х368х280 мм.

Інші лабораторні раковини

Вварена раковина з нержавіючої сталі AISI-304

Раковини з нержавіючої сталі теж заслуговують на увагу. Вварюються безпосередньо в стільницю з нержавійки з гнутим бортиком з трьох сторін і каплевідбійником 100 мм ззаду. Матеріал міцний, фізично та термічно стійкий. Проте, не рекомендується для роботи з галогенами, від сірчаної та соляної кислот залишаються плями.

Велика раковина з поліпропілену, Китай

Під різні потреби Клієнтів, маємо в асортименті також велику поліпропіленову раковину з внутрішніми габаритами 490х390х290 мм. Встановлюється з накладкою, має закруглені краї.

Лабораторні мийки Експерт

Варіантів столів-мийок за габаритами, матеріалами стільниці, виду раковини, конфігурацією столів в портфелі Експерт – 443 моделі. До того ж, столи-мийки додатково комплектуються сушками для посуду, надбудовами під дистилятор, додатковими кранами, тощо. Тому ми рекомендуємо консультацію з нашими продакт-спеціалістами, перш ніж обрати необхідний виріб саме для потреб Вашої лабораторії.

Дзвоніть за номером +38 044 364 42 42 або лишайте заявку на сайті, ми Вам передзвонимо.

Зображення деяких столів-мийок з різними раковинами Експерт нижче:

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.