Меблі для лабораторій контролю якості
Лабораторні випробування харчових продуктів і продовольчої сировини проводяться за органолептичними, фізичним, біологічним показникам і хімічними властивостями.
Регулярні лабораторні дослідження необхідні для забезпечення безпеки продукції на всіх етапах виробництва, включаючи випробування сировини, обладнання, приміщень, тари і персоналу.
Також, лабораторні аналізи проводяться з метою оцінки якості продукції, перевірки на відповідність стандартам, моніторингу впливу виробництва на екологію тощо.
Для цього кожному підприємству, фабриці, заводу, елеватору потрібна спеціальна лабораторія, оснащена відповідними меблями та обладнанням для якісного аналізу зразків.
Лабораторія контролю якості, як правило, складається з ділянок: пробо-підготовки, зони проведення аналізу, ділянок обробки отриманих даних і роботи з документацією, а також, підсобних приміщень. Крім лабораторій визначення ГМО, вони відносяться до ПЛР лабораторій, які потребують окремої уваги.
Продакт-фахівці ТМ «Експерт» допоможуть облаштувати Вашу лабораторію відповідно до вимог безпеки і методів дослідження, з урахуванням специфіки приміщень і проведених комунікацій.
Довірте свою лабораторію експертам!